Kvarg, keso eller yoghurt?

 
Jag tycker det är svårt idag att välja vad man skall äta. Det måste ju smaka gott också!
Den vanliga naturella kvargen tycker jag inte om alls. Många häller i Fun light men det är inte alls gott tycker jag.
Har letat och jämnfört många gånger.
Det är ju frukost och mellanmål oftast som jag äter något av detta. Standard för mig har alltid varit mild lättyoghurt men har tröttnat på den. Nu blir det Keso en period med hallon, blåbär och lite kardemumma.
 
Men här om dagen när jag kikade så hittade jag Lindahls kvarg med hallonsmak, utan tillsatt socker! Kollade innehållsförteckningen och tyckte att det lät lite för bra för att vara sant!
 
Men det är sant!
 
 
Gjorde en jämnförelse. Om man köper lätt produkter är det oftast mer socker i som man ser på Kesellan längst till höger. Den naturella är helt utesluten då jag inte gillar den helt enkelt.
Hallon kvargen och keson är vinnare i detta tycker jag! I alla fall på pappret, jag har ju inte smakat på Lindahls hallonkvarg än, men det skall jag absolut göra!
 
Skönt att äntligen hitta något nytt då det börjar bli enformigt och tråkigt med yoghurten...
 
Bilder är från Arla.se, och Lindahls Mejeriprodukter
En kommentar publicerat i Frukost, Mellanmål;
Taggar: cottage cheese, fett, frukost, gå ner i vikt, innehållsförteckning, jämnförelse, kalori, kalorier, kcal, kesella, keso, kvarg, mellanmål, protein, vad skall man äta, vs, yoghurt
#1 - - MartinaOlsson:

hej! allt bra? :)

Svar: Det är bara bra här! Själv?
Natalie Johansson